Navigáció
· Főoldal
· Szórólap
· Köszöntő
· Elérhetőség
· Óvodai nevelési év rendje
· Csoportok, munkatársak
· Alapítvány
· Étkezés
· Dokumentumok
· Zöld Óvoda
· Beiratkozás
· Galéria
· Keresés
Pályázatok
· TÁMOP egészségnevelés és szemléletformálás
· Támop integráció
· Tesco pályázat
Óvodai dekorációk
· Tavasz
· Nyár
· Ősz
· Tél
· Születésnapos táblák
Élet a csoportban
· Maci
· Nyuszi
· Pillangó
· Katica
· Csiga
· Delfin
· Méhecske
· Süni
· Cinke
· Mókus
 
Étkezéssel kapcsolatos információk

 Infók a szülőknek

HPM Plusz Kft. aktuális étlapja

https://hpmplus.eatbu.com/?lang=hu#menu

A diétás étlap

Diétás étlap tartalmazó étlapot és az esetleges módosításokat az étkeztető az érintett szülőknek hetente megküldi. 

Étkeztetés

A gyerek óvodai étkeztetését a HPM Plusz Kft végzi. Kapnak tízórait, ebédet, uzsonnát. (Ezen kívül iskolatej is van az óvodában, aminek keretében tejet kapnak a gyerekek hétfőn, szerdán és pénteken. – ezt pályázat útján kapják).

Amennyiben ételallergiája van gyermekének, mindenképpen keresse fel az étkeztető dietetikusát és e-mailen juttassa el számára és az óvoda számára a szakorvosi diagnózisról szóló orvosi igazolást fénymásolva.

Amikor a gyermek először jön óvodába, az étkezést az óvoda felrendeli számára, a megbeszélt ütemben (ahogy a beszoktatás engedi). Ezt az óvodatitkár intézi, a szülőknek nincs teendőjük.

Az étkezés lemondását viszont minden esetben a szülőnek kell kezdeményezni, mert ő tudja, hogy milyen időszakban nem jöhet a gyermek óvodába.

A HPM Plus Kft munkatársát az alábbi számon érheti el (kérem, mindenki mentse el a telefonszámot a telefonjába, mert tapasztalat, hogy az lesz a legpraktikusabb J Schumy Anikó: 06 30 558 2916.

Javasoljuk, hogy az étkezés lemondását e-mailen intézzék, mert így egyszerűbb mindenkinek és látszik, hogy mikor küldték el a levelet. Az e-mail cím, melyen a szolgáltató elérhető:

hpmpluskft@gmail.com

Ezen a számon vagy e-mail címen kell az étkezést lemondani legkésőbb 9:00 óráig, amennyiben a gyerek nem jön óvodába, betegség esetén vagy egyéb más okból

Az étkezést akkor is le kell mondani, ha a gyerek ingyen étkezik, ilyenkor az önkormányzat fizeti a költségeket, de központilag nem tudjuk lemondani, hiszen egyedül a szülő tudja, hogy mi történik a gyerekkel és meddig fog hiányozni. Amennyiben hosszas hiányzás esetén a szülő nem mondja le az étkezést, és a gyerek egyébként ingyen veszi igénybe az étkezést, abban az esetben visszaterheljük a szülőre a feleslegesen kifizetett étkezés díjat. Kérjük, minden esetben jelezzék a hiányzást az óvoda számán vagy e-mailen az óvodatitkár felé is, hogy a csoportos óvónéni is értesüljön róla. Az óvoda felé történő jelzés nem helyettesíti a szolgáltató felé a jelzést.

Óvodatitkár száma: 06 22 460 290, email: mvovoda@gmail.com

Betegség esetén az első nap elhozható az étel az étkeztetőtől, amennyiben a szülő jelzi feléjük reggel 9:00-ig ezt a szándékát.

 

 

 

 

Fizetés:

Az étkezés napi díja:

Étkezési típus

Gyermekétkeztetési térítési díj nettó összege (Ft/nap/fő)

Gyermekétkeztetési térítési díj bruttó (nettó + 27 % ÁFA) összege (Ft/nap/fő – egész számra kerekítve)

Tízórai

86

109

Ebéd

268

341

Uzsonna

86

109

Összesen

440

559

 

Lehetőség van ingyenes étkezést igényelni az óvodáskorú gyermek számára. Az ingyenes étkezés feltételei az a mellékelt nyomtatványon elolvashatók, kérjük, számoljanak utána, hogy az egy főre jutó jövedelem alapján jár –e az ingyenes étkezés. Az igénylés feltétele, hogy a kitöltött nyilatkozatot az óvónőnek, vagy óvodatitkárnak kell odaadni szeptember elején, amikor a gyermeket óvodába hozzák először. Ekkor nem kell fizetni a HPM Plus Kft-nek.

Amennyiben nem igényelnek ingyenes étkezést a szolgáltató ad év elején egy kódot, amit az óvónőktől kérhetnek el szeptember végén és azzal az alábbiakban megadott felülteken kell bejelentkezni. és regisztráció után bankkártyás online fizetésre van lehetőség. Aki személyesen kívánja kifizetni a díjat, minden hónapban megteheti két kijelölt napon, amit az étkeztető időben meghirdet, az óvodai bejáratok mellé minden esetben kifüggesztjük.

Cím: 2462, Martonvásár, Fehérvári út 1. - Postakocsi Étterem

Az online fizetési felület:

https://hpmplus.qb.hu

Ezen az online felületen a lemondásokat is rögzíteni lehet, akinek ez könnyebb, használja ki.

A HPM Plusz Kft Facebook-os oldala

https://www.facebook.com/hpmplus/?fref=ts

Heti étlap:

https://hpmplus.eatbu.com/?fbclid=IwAR0MkWFjePHqliX-NsdggqX4Q5LlHZ1zbvaqCVoueL_vUZ22cJN1QGE11BU&lang=hu#menu

 

Ételallergia, gyógyszerbeadás

Amennyiben orvosi igazolással rendelkezik arról, hogy a gyermeke ételallergiában szenved, az étkeztető felé és az óvónő felé mindenképpen jelezze. Az étkeztetőnek szüksége van az orvosi igazolás másolatára is, ill. ha tartós betegségben szenved a kisgyerek, amelyről minden évben új igazolást kérnek, akkor minden évben újra be kell nyújtani az étkeztetőnek az orvosi igazolást (pl. lisztérzékenység, tejallergia).

 

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
 
489,540 egyedi látogató