Navigáció
· Főoldal
· Szórólap
· Köszöntő
· Elérhetőség
· Óvodai nevelési év rendje
· Csoportok, munkatársak
· Alapítvány
· Étkezés
· Gyerekszáj
· Dokumentumok
· Zöld Óvoda
· Galéria
· Keresés
Pályázatok
· TÁMOP egészségnevelés és szemléletformálás
· Támop integráció
· Tesco pályázat
Óvodai dekorációk
· Tavasz
· Nyár
· Ősz
· Tél
· Születésnapos táblák
Élet a csoportban
· Maci
· Nyuszi
· Pillangó
· Katica
· Csiga
· Delfin
· Méhecske
· Süni
· Cinke
· Mókus
 
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
 
Étkezéssel kapcsolatos információk

Infók a szülőknek

 

Étkeztetés

A gyerek óvodai étkeztetését a HPM Plusz Kft végzi. Kapnak tízórait, ebédet, uzsonnát. Ezen kívül iskolatej is van az óvodában, aminek keretében tejet kapnak a gyerekek hétfőn, szerdán és pénteken.

A HPM Plus Kft munkatársát az alábbi számon érheti el (kérem, mindenki mentse el a telefonszámot a telefonjába, mert tapasztalat, hogy az lesz a legpraktikusabb J)

Schumy Anikó: 06 30 558 2916

Ezen a számon kell az étkezést lemondani legkésőbb 9:00 óráig, amennyiben a gyerek nem jön óvodába, betegség esetén vagy egyéb más okból. Az étkezést akkor is le kell mondani, ha a gyerek ingyen étkezik, hiszen ilyenkor az önkormányzat fizeti a költségeket, de központilag nem tudjuk lemondani, hiszen egyedül a szülő tudja, hogy mi történik a gyerekkel és meddig fog hiányozni. Amennyiben hosszas hiányzás esetén a szülő nem mondja le az étkezést, és a gyerek egyébként ingyen veszi igénybe az étkezést, abban az esetben visszaterheljük a szülőre a feleslegesen kifizetett étkezés díját. Kérjük, minden esetben jelezzék a hiányzást az óvoda számán az óvodatitkár felé is.

Óvodatitkár száma: 06 22 460 290

Betegség esetén az első nap elhozható az étel az étkeztetőtől, amennyiben a szülő jelzi feléjük reggel 9:00-ig ezt a szándékát.

Fizetés:

Amennyiben térítésmentes étkezésre jogosult a gyermek, a szülőnek szeptember 1-éig be kell nyújtani a nyilatkozatot, amely alapján az étkeztető biztosítja az ingyenes étkezést.

Az étkezés napi díja: 508 Ft

Aki maga rendezi a gyermeke étkeztetését, több módon is lehetősége van kifizetni a díjat. Amennyiben online szeretné fizetni, kérnie kell az óvoda titkárságán egy kódot (ezt az óvodatitkár az étkeztetőtől kéri el), amellyel az alábbi felületen be tud jelentkezni és regisztráció után bankkártyás online fizetésre van lehetőség. Lehet utalni is az összeget, az alábbi számlaszámra, ez esetben megjegyzésbe be kell írni a gyerek nevét és a csoportját. Aki személyesen kívánja kifizetni a díjat, minden hónapban megteheti két kijelölt napon, amit az étkeztető időben meghirdet, az óvodai bejáratok mellé minden esetben kifüggesztjük.

Cím: 2462, Martonvásár, Fehérvári út 1. - Postakocsi Étterem

Az online fizetési felület:

https://hpmplus.qb.hu

Ezen az online felületen a lemondásokat is rögzíteni lehet, akinek ez könnyebb, használja ki.

 

Számlaszám:

11705008-20503086

A HPM Plusz Kft Facebook-os oldala

https://www.facebook.com/hpmplus/?fref=ts

Ételallergia, gyógyszerbeadás

Amennyiben orvosi igazolással rendelkezik arról, hogy a gyermeke ételallergiában szenved, az étkeztető felé és az óvónő felé mindenképpen jelezze. Az étkeztetőnek szüksége van az orvosi igazolás másolatára is, ill. ha tartós betegségben szenved a kisgyerek, amelyről minden évben új igazolást kérnek, akkor minden évben újra be kell nyújtani az étkeztetőnek az orvosi igazolást (pl. lisztérzékenység).

Ha valamilyen állandó gyógyszert szed a gyermekük, minden esetben jelezzék az óvónőknek. Az óvodában gyógyszert általánosságban nem adunk be, de ha olyan állandó gyógyszere van, amit napközben kell beadni, annak a beadását vállalják az óvónénik. Ezt a gyógyszert a szülőnek kell biztosítania.

Fotók
 
332,632 egyedi látogató